Babyerbjudande i Jönköping

Ohh vilken liten goding vi hade i studion för några dagar sen. Lille Hugo hade fått ett babyerbjudande från oss hem i posten. Så han passade på och kikade förbi och smilade nästan konstant fotograferingen igenom!! Detta var dessutom en av de sista barnfotograferingarna i studion. För imorgon gott folk, får vi nycklarna till vår nya härliga studio nere i stan i Jönköping.

Det är heeelt galet. De här månaderna har gått så fort och imorgon, ja då börjar vi flytta in på Borgmästargränd. Ni får gärna kika förbi och säga Hej. Och vågar ni er inte riiiktigt in så kommer vi att ha Öppet Hus med lite Pomp de Lux och Ejvor den 16:e April. Men mer om det kommer. : )

Ha det så fint så länge så hoppas vi att vi syns på Borgmästargränd!

//Mia

 

  • Therese - Vilka underbara bilder! Vem/vilka är det som fått det där spännande erbjudandet på babyfotografering? Jag har en liten Melvin här hemma som nu är 4 veckor och ett erbjudande på fotografering skulle vi ju inte tacka nej till 😉

  • Linnea Jardelid - Åh vilka tjusiga bilder, gillar färgerna som ploppar fram! Som vanligt blir man inspirerad när man besöker er blogg :)

  • Day Fotografi - Hej!

    Tack snälla!
    Skicka ett mail till maria@dayfotografi.se så fixar vi såklart fram ett erbjudande till er med!:) Hälsa från mig!;)
    Sara

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1