Bröllopsfotografering i ett fruset Göteborg!

Hej hej!

Man kan tycka att det är dags att blogga lite nu, var ju minst sagt ett tag sen sist… Finns ju fortfarande en hel hög med tjusiga sommarbröllop jag vill visa er, men först ut är ett av vinterns härligheter…
Henrik & rebecka gifte sig i ett vackert, snöigt och fullkomligt iskallt Göteborg. Jag ska iof inte klaga, jag pulsade runt där i kängor och tjock jacka samtidigt som Rebecka tappert stegade fram i glittriga bröllopsskor medans Henrik försökte pricka henne med snöbollar;)

Och vilket par dom är de där två, var lite lätt lyrisk på vägen hem då det var så himla fint att se dem tillsammans. Henrik som liksom inte kunde låta bli att klappa så fint på henne hela tiden, mer sånt åt folket!

Här kommer ett hopkok av bilder från dagen, vigsel och kalas får vi ta en annan dag för nu ska jag bege mig hemåt och sova, minsann..

Må så gott så hoppas jag att det inte dröjer så lång tid tills nästa gång!

Och glöm inte att kommentera om ni gillar nåt, hon här behöver lite pepp ibland;)

 

 

 • Piazzan - så vackert ( och vad ni måste frusit !!! ) …posthotellet och trädgårdsföreningen ser jag.

 • Anneli - A'la Foto - ÅH vad roligt att se lite nytt här! Superfina bilder och modig brud!

 • Camilla - Välkommen tillbaks, har saknat dig 😉 Urtjusiga bilder….som vanligt, och som sagt var- en modig brud :)

 • Lena - Shit va du är bra Sarah. Grymt!

 • Lina Arvidsson - You rock as always gumman!:) Puss!!

 • Helena - Några av de vackraste bröllopsbilder jag sett.
  Och jag är sååå kritisk, ska du veta!
  Heja!

 • Malin Weinert - Hej!
  Välkommen tillbaka!
  Jag tyckte speciellt mycket om två bilder idag även om de alla var fina (såklart!). Mina favoriter var den med ringen där klänningen är suddig i bakgrunden och sen den strax under där de går i snön o bruden tittar på sin man. Underbara!

 • Fotograf Linda-Pauline - Jättevackert!

 • Erik - Bra jobbat!

 • Erik - Bra jobbat!!

 • Vinterbröllop i ett fruset Göteborg! » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop - […] Klicka på bilden för att se fler bilder på min blogg.. […]

 • Rebecca - Gud så vackert! Du är så duktig !

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1