Jessica & Andreas bröllopsfotografering!

I helgen var det bröllop i mina hemtrakter, bara några minuter från mitt hus i Skärstad utanför Jönköping, vilken lyx : ) Konstigt nog har jag aldrig varit runt på skogsvägarna häromkring så mycket och vilka fiina ställen jag missat! Får hoppas fler gifter sig här ute i sommar ; )

Vi hade ju väntat oss samma härliga vår som veckorna innan helgen bjudit på, men Lördag morgon vräkte snön ner. Jag vägrade släppa känslan av nalkande sommar så jag envisades med att dra på mig tunna vårjackan ändå, men jag ska inte klaga- bara armar hade jag iallafall inte som vissa andra ; )
Trots eller kanske tack vare snön fick vi iallafall väääldigt härliga bilder! Här kommer ett litet smakprov på fina Jessica & Andreas.

  • Camilla - Äntligen, har väntat på att få se några bilder 😉 Väldigt vackra foton och modig brud som trotsa kylan…

  • Anneli - A'la Foto - Vackra bilder! De två första är fantastiska, liksom 7 bilparet nerifrån, de gråtonade bara på henne! Superfint!

    Krya på dig!!

  • Emma - Jättefina foton :)

  • Lina - UNDERBARA BILDER!!! <3

  • Tone - Väldigt vackra bilder på ett fint brudpar! :)

  • Mikaela Rudhner - Väldigt vackra bilder. Gillar den oskarpa på rosorna, rosorna får ett sånt himla fint blurr. :-) Lovely!

  • Tess -Kervefors Foto & Media - Verkligen otroligt vackra bilder! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1