Liten raring på bloggen!

Hej hej!

Ja, lite bloggslarveri här de senaste veckorna, känns som jag skriver det varje gång;) har onekligen en hel del att blogga, både nya ljuuvliga bröllop, produktfotograferingar och lite annat trevligt.. Får se vad som står näst på tur!

Här är iallafall en liten Noa och hans fina föräldrar! Jag brukar inte blogga kottarna så ofta, men idag kunde jag inte låta bli, goare charmtroll får man leta efter. Till historien hör så fotade jag Noah och hans stooora familj för nån månad sen, men den dagen kände han inte alls för att fotograferas, så är det ju ibland, och vem är jag att bestämma sånt? ; ) Vi fortsatte helt enkelt en annan dag och tur var väl det för fint blev det, om jag får säga det själv!

På Fredag landar jag i Nice, i Frankrike för Emelie och Gustafs bröllopsfotografering! Som ni förstår längtar jag lite smått, åh vad kul det ska bli! Ja, ni kommer garanterat höra mer om detta…

Iallafall, lite bilder!

 

Ps) Ni har väl inte glömt att tävla? Inte för sent ännu: )

  • Madde - Underbara bilder!! Man känner av kärleken genom bilderna!

  • Solveig - Kalasfina bilder! Den svartvita familjebilden är superfin! Kul att du skall åka till Nice, det skall jag med, åker på tisdag den 13:e!

  • Eva - Titta där vad härligt! Mysiga och glada bilder :) bra fångat!

  • Sonja Dahlgren - Åh, så fint Sara! Naturligt och härligt och fantastiskt ljust! Kramiz

  • Ewa Melkner - Oh, vilka underbara bilder på en lycklig familj! Grattis! /kram från faster

  • Ewa Melkner - Härliga bilder!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1