Mitt lilla hjärta…

Semester, mjao, lite iallafall;) Mitt jobb som fotograf är ju en rätt stor del av mitt liv, minst sagt. Jag klagar inte, tvärtom, det är mitt eget val och jag älskar det.
Dock behöver även jag lite paus då och då vilket jag fått nu, vi har gottat oss vid havet ytterligare några dagar, bra för själen. Nån gång ska jag bo vid havet, det måste jag. Jag tänker att man måste bli en bättre människa av att se det där vackra varje dag, känna dofterna och höra ljudet, vad tror ni?

Då det ju är semestertider, bjuder jag på en lite mer personlig bild på mitt alldeles egna lilla hjärta, 4,5 år stor på jorden och det viktigaste i mitt liv, nu och för alltid. Finast är hon också, så det så! Hon gillar havet hon med, trots att det var lerigt och lite kallt, petitesser…

Fotad med Canon 1d mk IV samt 50/1.2 (bländare 1.6), as usual…

 • Matilda Christensen - Du får verkligen bilderna att kännas så där magiska!
  Helt underbara -skulle kunna tänka mig ha dom på väggen trots att det inte är mitt barn på 😉
  Här har du en till som suktar efter att bo vid havet någon gång…ett stenhus på Gotland står högt på önskelistan!

 • Day Fotografi - Åh tack snälla rara:)
  Stenhus på Gotland, ja tack! Vi kanske får dela på ett om det ska kunna betalas men jag är inte den som är den;)

 • Åsa - Åh vilka otroligt fina bilder – som alltid såklart!
  Njut av semestern. Det är du värd din lilla arbetsmyra!
  Kram Åsa

 • Lucia - I discovered your blog a cuple weeks ago and I so wanted to see more posts because I so love the way you’re taking pictures. Now, my hope is that you will keep posting :) I’m addicted to your blog :)

 • Jennifer Beitchman - SO cute!

 • Madde - Ohh så fina bilder! Lillskruttan!

 • Eva - Blev sugen på att bada nu tack vare fina bilder o att solen vågat sig fram. Kul med barn som kan bada i iskyla om det är så. Det är ju bara att hoppa i, inget krångel :)

 • Morfar - Grandpa’s Princess, with love!! :-)

 • Diana Nylén - Vi följer med till havet…. i need it!
  Vackra djupa bilder! Puss

 • Jani Oinonen - Otroligt vackra bilder!

 • Johanna Svanström - Vilka vackra bilder – så snygg svartvit ton. Gillar den härligt glada känslan i dem.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1