Familjefotografering i kohagen..

Hej på er!

Vet inte när jag lyckades blogga sist, Mia sköter det där bättre än mig helt klart. Vi har såååå mycket bröllop vi vill visa upp nu, men de dröjer väl tills säsongen börjat lugna sig lite…
Dagarna rullar på snabbt här, sommaren finns ju fortfarande kvar men det känns kristligare i luften och igårkväll gick jag runt i stickad tröja, jag älskar hösten..
Älskar även de vackra färger det drar med sig, och jag älskar att fota i det varma ljus som sprids, bra för själen det med.

En annan sak som är bra för själen är den här familjen, sjukt klychigt jag veeeeeet, men det är sant. Om ni träffade dem skulle ni fatta. Jag lovar!
För nästan exakt ett år sedan fotade jag Elisa och Tobias bröllop i Jönköping. Jag skrev samma sak då, det är nåt magiskt över dessa personer, det är det!
Ett lugn och nån slags trygghet som jag kände redan då även om jag bara träffade resterande familj lite den dagen.. Tobias och alla andra respektive fick dock stanna hemma den här kvällen, de tar vi med nästa gång tycker jag:)
Plus att de verkar ha jäkligt roligt ihop. Och de pussas o kramas o håller varann i händerna precis hela tiden, så fint!

Här kommer lite bilder att kika på:)

  • Erica - Dom här bilderna är så himla fantastiska!

  • Ingegerd - Förstår vad du menar. Så underbart vackert, helt fantastisk familj, hela vägen inifrån och ut. Ingegerd

  • Becca - Kanonfint !

  • Cattis - Vilka fantastiskt underbara bilder du tar!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1