Familjefotografering minst sagt!:)

Hej hej!

Idag har jag stuckit in och jobbat ett par timmar, hade en mycket tålmodig 6-åring med mig, passade på att fota den lilla galningen också, får se om jag kanske lyckas blogga några bilder på henne sen:)
Först ut, en av mina favoritfamiljer, vet inte hur många år jag haft den stora äran att fota den här ljuvliga familjen! Första gången vi träffades var lilla Anton pytteliten, nu har han vuxit och systrarna likaså:) Finns inget roligare än att få följa familjer på det här sättet!

  • Becca - Otroliga bilder! Så fint! Gott Nytt År på er !

  • Fotofokus - Vilka underbara foton, älskar ljuset från fönstret!

  • Linnea Maria "Kung" Ahti - Helt otroliga bilder!! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1