Familjefotografering på stranden!

Hej hopp i värmen!

Tänkte blogga några bilder såhär på kvällskvisten, är inne i en period då tiden verkligen inte räcker till, vill visa er en himla massa men jag hinner inte. Hoppas att jag kan ta igen det snart:)

Här är lite bilder från en familjefotografering jag gjorde för några veckor sen, goaste ungarna i stan, jag tvingade av dem skorna och ni skulle sett när de små tårna kördes ner i den ljumna sanden, så härligt och plötsligt var även jag barfota;) Det kan iof haft att göra med att jag och mamma Diana fick äran att hämta bollar som hamnat i det kalla vattnet och snabbt flöt åt fel håll;)

Såhär tycker jag att familjefotograferingar ska gå till, utomhus med lite roliga leksaker, alla gör det de känner för och jag smyger omkring och gör mitt jobb, tycker det blir allra bäst så!

  • Diana Nylén - Tack för ÄN EN GÅNG ett Otroligt fint jobb! Är så glada för dig! KRAM

    ps
    Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok var tvungen att skrika av mig lite också, det blev skiiiiiit braaaaaa Sara!

  • Emmas Husbestyr - Åh så fina bilder på fina fina familjen!!

  • Sonja Dahlgren - Makalöst fint!! Hrliga färgdetaljer och killen med klubban – vilka ögon han har!!!

  • Tess - Gillar verkligen din fotostil. Hur du lägger märke till detaljer, och bryter mot fotoregler såsom den lutande horisonten för att skapa liv, dynamik och personlig touch till dina bilder! Stor tummen upp! :)

  • Annika Nyberg - Älskar dina bilder!!!!

  • tomas - Kanonbilder!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1