Gravidfotografering med Caroline!

Här ska ni få se lite bilder från min senaste gravidplåtning, Caroline hoppade på brussen från Göteborg för att förevigas en kväll.
Vi åkte ut till Landsjön där jag vet att solnedgången alltid är ljuvlig, det jag däremot inte visste var att Caroline har en fobi för att gå i högt gräs;) Hon är tydligen livrädd för ormar, så vi fick stampa vårt bästa i gräset för att skrämma bort alla odjur och jag tror vi lyckades; )
Däremot lyckades vi inte skrämma bort alla miljarder myggor, vet inte hur många myggor jag fått retuscha bort från dessa bilder och jag har inte orkat räkna alla bett jag fick. Värre var det nog för den halvnakna tjejen på bilderna…

Tusen tack till Maria som assisterade finfint samt lånade ut bil när min fick stanna kvar i stan med punka… Vilka äventyr!

            

      

  • Lena Larsson - Satan i gatan va fint. Ljuset knäcker. Du knäcker.

  • Johan Lindqvist - Härligt! Fint ljus! Underbart med gravidfotograferingar!

  • Sofie Lind - Du är lika skitduktig som vanligt… underbart ljus.

  • Lina Arvidsson - GRYM!!! (som vanligt:))
    KrAM

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1