Linn & Andreas bröllop på Visingsö

Gårdagen spenderade jag på Visingsö, Linn & Andreas gifte sig där till min stora lycka! Visingsö är helt klart en av mina favoritplatser att fotografera bröllop på, oootroligt vackert! Precis som brudparet, som ni ser;)
Jag visste redan innan att det skulle bli bra, har längtat efter detta bröllop sedan lååångt tillbaka, när jag blev bokad, två riktiga snyggingar, avslappnade och fina mot varandra, det är så bra som det kan bli!

Det blev många pussbilder, det blev det, men jag kan inte hjälpa det, jag älskar pussbilder, och jag älskar brudpar som gillar att..pussas…japp, så är det, så igår var min dag;)

Oftast är jag ensam när jag fotar just bröllop, jag ber brudparet ta med någon som vill agera reflexskärmshållare om det krisar, men igår hade jag med mig Eva. Eva, Eva, Eva- du är bäst! Du fick utstå en hel del och kanske även se mig i lite väl spännande situationer, haha! men uj vilken hjälp jag hade av dig, så tack igen, kom snart igen! 😉

Linn & Andreas, ni är sååå fina, Linn i sin otroliga klänning och Andreas i skräddarsydd smoking, ni gjorde mitt jobb enkelt! Stoort grattis igen! Hoppas ni tycker om bilderna- det gör jag:) Och mer blir det!

 

 • Jessica Lund - Men gud vad vackra kort!!! Och på Visingsö har jag bott 4 månader =)Supersnyggt!

 • Eva - Härliga bilder med mycket känsla! Vackert!

 • Amanda Lamb - Wonderful work, Sara! Love the shallow depth of field, and the strong expressions of the couple. :) Wonderful, wonderful…as always!

 • Linda - Hej! Har precis hittat till din hemsida och blogg genom en familj som har fotograferat sig hos dig. Du tar så otroligt fina bilder! Jag önskar jag hade hittat dig när vi tog våra bröllopsbilder :) Men jag kommer garanterat att följa dina fina bilder här på bloggen framöver. Tack för alla fina bilder du visar.

 • Sonja Dahlgren - Otroligt fina bilder Sara! Jag är nästan mållös… 😉

 • Madde - Vilka underbart kärleksfulla bilder! Helt otroliga!!

 • Ulrika - Underbara bilder som ger gåshud och tårar i ögonen. <3
  Känner varken brudparet eller den enormt begåvade fotografen. Men oj, oj vad vackert <3

 • Maria - Fantastiska bilder!

 • Nelly och Micke - Stort grattis till er! Fantastiska bilder! Hoppas ni fick en oförglömlig dag!
  Kram
  Nelly och Micket

 • Camilla - Jag börjar känna mig tjatig, men jisses vilka snygga bilder :)

 • Day Fotografi - Tusen tack för era fina kommentarer, blir alldeles varm i hjärtat!!

 • Camilla - Tack så mycket för kommentaren, den värmer och glädjer :)

 • Professionell fotograf Karolina Pålsson - Jag blir alldeles mållös! Woow va vackert!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

UA-19540271-1